About Us

Mine Güngör on helsinkiläinen koru-suunnittelija. Hän on ammatiltaan kuvataiteilija joka näkyy omaperäisenä kuvamaailmana. Materiaalit ja tuotanto on pyritty valmistamaan mahdollisimman ekologisin ja eettisin menetelmin. Kaikkien tuotteiden tuotanto on Suomessa. Suomessa tuotettu, eettinen valinta on hyvän mielen tae. Jos teille heräsi mitään kysymyksiä tai ajatuksia tuotteistamme tai brändistä niin ota yhteyttä tästä!

 
Käsittelemme tilauksesi noin viidessä arkipäivässä. Suurin osa tilauksista lähetetään kirjeenä jonka Posti lupaa toimittaa 1-4:ssä arkipäivässä. Uusimman malliston käsittelyaika vaihtelee 7-14 arkipäivää ruuhkautumisen vuoksi. Otathan meihin yhteyttä kiireellisissä tilauksissa, teemme voitavamme. 

Mine Güngör is a Helsinki based jewellery designer. She is a qualified visual artist which appears in her visual world of patterns. Materials and production are made with the most possible ecological and ethical methods. Everything is produced in Finland, and the ethical choice will make you feel good. If you have any questions about us or the products contact us here!

Y-tunnus: 2794696-3