Ihan pähkinöinä eikun tiikereinä! All Tigers meikit nyt meiltä myymälästä ja verkkokaupasta.

Kiireinen aamu tai tylsä nuhjaantunut etäpäivä. Pitäisi tavata ystävä tai ehkä on jokin tärkeä palaveri. Tarvitsen piristystä mutta aika on kortilla. Eikun korvikset korviin ja punaa huuliin ja voilá, mieli piristyi ja peilistäkin katsoo pirteät kasvot!

Pitkään olen etsinyt sivusilmällä sellaista ekohuulipunaa joka ei katoaisi huuliin ja päivän mittaan (ja jo aiemminkin). Tämä etsintätyö on jatkunut vuosia ja nyt se on päättynyt, nimittäin All Tigers on nyt täällä! Tämä ranskalainen huulipuna on laadukas, eko ja oikeasti pysyvä. Lisäksi se on vegaaninen ja osa myynnistä menee uhanalaisten tiikereiden suojeluun. 

Olen aivan rakastunut näihin päivän piristäjiin ja haluaisin matchata kaikki korviksieni kanssa mutta jotta ei lähde ihan lapasesta, nautinkin tästä ilosta nyt teidän kauttanne, nimittäin olemme päättäneet alkaa jälleenmyymään tätä ihanaa sarjaa! 

Mukana myös söpöjä ja värikkäitä kynsilakkoja. 

Täältä pääset tutustumaan All Tigers valikoimaan:

 https://www.minegungor.fi/collections/all-tigers/Make-up

 Tässä vielä maahantuojan esittelyteksti jos unohdin jotain tärkeää:

 

Uutta ihanaa suoraan Pariisista !

Somekehitystyön avulla suunniteltu All Tigers-huulipuna. Vihreä, vegaaninen ja hurrrjan tyylikäs !

Olet todennäköisesti jo kuullut, että elämänsä aikana nainen saattaa niellä keskimäärin jopa 2 kiloa huulipunaa. Se tarkoittaa 2 kiloa petrokemikaaleja, kyseenalaisia kemiallisia aineosia ja eläinperäisiä tuotteita, jotka on usein epäselvästi merkitty etikettiin.
Miljoonat naiset käyttävät huulipunaa päivittäin, mutta sen komponentit jäävät usein mysteeriksi ja houkuttelevia luonnollisia vaihtoehtoja puuttuu.
All Tigers-huulipunissa on sävystä riippuen vähintään 82% tai jopa 100% luonnollisia ainesosia, eikä lainkaan eläinperäisiä ainesosia.
All Tigers-huulipunat ovat täydellinen sekoitus mattaa ja hohtoa. 12 someajan uutta sävyä. Hurrrjan tyylikkäät pakkaukset, jotka on valmistettu Euroopan luomumerkkien hyväksymistä materiaaleista.

1% myynnistä menee Poh Kaolle, joka on omistautunut suojelemaan tiikereitä Rajasthanissa.

Jokaisella sävyllä on All Tigers-huulipunien instagram-seuraajien
antama kestävä oma mantransa:

“Trust my instinct, lead the game, own the stage, shake the ground, live fearless, call me Queen.”
Share this post