News

Ihan pähkinöinä eikun tiikereinä! All Tigers meikit nyt meiltä myymälästä ja verkkokaupasta.

Kiireinen aamu tai tylsä nuhjaantunut etäpäivä. Pitäisi tavata ystävä tai ehkä on jokin tärkeä palaveri. Tarvitsen piristystä mutta aika on kortilla. Eikun korvikset korviin ja punaa huuliin ja voilá, mieli piristyi ja peilistäkin katsoo pirteät kasvot!

Pitkään olen etsinyt sivusilmällä sellaista ekohuulipunaa joka ei katoaisi huuliin ja päivän mittaan (ja jo aiemminkin). Tämä etsintätyö on jatkunut vuosia ja nyt se on päättynyt, nimittäin All Tigers on nyt täällä! Tämä ranskalainen huulipuna on laadukas, eko ja oikeasti pysyvä. Lisäksi se on vegaaninen ja osa myynnistä menee uhanalaisten tiikereiden suojeluun. 

Olen aivan rakastunut näihin päivän piristäjiin ja haluaisin matchata kaikki...


Pienennämme hiilijalanjälkeämme

Pienennämme hiilijalanjälkeämme

Koska nyt monille on kevään myötä ollut entistä tärkeämpi saada tilaukset suoraan kotiin kirjepostina sekä haluamme pienentää ympäristön kuormitusta, olemme päättäneet luopua korujen rasioista kiinteästi mukana tulevana osana tilausta. Korurasiamme tulevat lentorahtina Tanskasta ja postittelemme niitä ympäri Suomea ja jopa maailmaa. Korurasian saa ehdottomasti edelleen tilata erikseen, jos vaikka sinulla on teline tai isompi rasia, saattaa korurasia olla sinullekin turha. Pakkaamme korut vastaisuudessa niille suunniteltuun pakkaukseen ellet tilaa rasiaa erikseen. Vain nappikorvikset ja pienemmät hoop korvikset tulevat pienissä rasioissa aina. Kiitos ymmärryksestäsi! ❤️